Color Me Natural Information
Color Me Natural Information

Slutligen har en helt naturlig, permanent hårfärg som täcker grått hår i ett enda steg, som utvecklats under mer än 35 år. Aubrey Organics har förbundit sig att använda de finaste, helt naturliga ingredienser till vårt hår, hud och kroppsvård. Nu ska Aubrey Organics ge dig Color Me Natural, en blandning av ayurvediska örter, som täcker grått hår utan syntetiska ingredienser av något slag och dessutom ge nytt liv åt din egen naturliga hårfärg.

Tillverkad med örter, som odlas och skördas enligt ayurvediska traditioner. Denna speciella blandning av naturliga henna, indigo och andra växter täcker försiktigt håret och lämnar en livlig, stabil färg som håller. Color Me Natural ger balans och näring åt håret och färgar det för att förhindra sönderbrytning och uttorkning och lämnar håret tjockt, glänsande och naturligt friskt.

Eftersom du frågar om det ...

I naturliga marknadsprodukter, kan hårfärger delas in i två kategorier. Det finns henna- baserade produkter, som är rena och naturliga, men inte täcker grått hår effektivt, och produkter, som kallar sig "naturliga", eftersom de innehåller några örter, men även har syntetiska ingredienser. Aubrey’s Color Me Natural ™ är den första permanenta hårfärg för att täcka grått hår effektivt i ett enda steg utan syntetiska ingredienser.

Under de senaste 10 åren har en rad av Aubrey Organics naturliga hårfärger varit den mest efterfrågade produkten i företagets historia. På mässor och vid demonstrationer, i brev och e-post, har konsumenter aldrig tröttnat på att be Aubrey framställa en 100% naturlig, permanent hårfärg som faktiskt fungerar.

På din begäran, ger Aubrey's Color Me Natural dig, en helt naturlig blandning av ayurvediska växter, som:

• Inte innehåller fenylendiamin, ett syntetiskt fixativ, som har kopplats till vissa former av cancer.
• Smälter bort gråskalor för att ge mer naturlig täckning.
• Skyddar och balanserar håret och återställer strukturen och glänser med en speciell blandning av ayurvediska växtextrakt.
• Innehåller inga starka färgämnen, stenkolstjära, resorcinol eller ammoniak - inga syntetiska tillsatser av något slag.

Hur du använder Color Me Natural
Var noga med att läsa alla instruktioner innan du fortsätter med lapptest, strandtest (test av hårdel) och faktisk användning av produkten.


Innan du färgar ....