Tre fördelar med Rallarroste

Vi jämför rallarroste med vanligt te (svart, grönt) för tre viktigaste egenskaper:  vad det tillverkas av (råvaror), hälsofördelar och smak

Vanligt TERallarroste
Råvara vid tillverkning

Kamelia Kinesisk Caméllia sinénsis
Monokultur, odlad av människan
Genomgår kemisk behandling (insektsmedel etc.)

Rallarros (Mjölkört) Chamerion angustifolium
Växer i naturen på ett naturligt sätt utan "hjälp" av människan
Ingen bearbetning
Hälsa

Innehåller psykotropa ämnen (Koffein)
Orsaker beroende
Framkallar för tidigt slitage av nervsystemet

Utan psykotropa ämnen (koffeinfritt)
Inte beroendeframkallande
Har ett stort antal hälsofördelar för människokroppen
Smak

Smakar bittert
Kräver sötningsmedel och smaksatta ämnen
Upprepad bryggning är dubbelt så farlig för hälsan

Trevlig fruktsmak med honungs eftersmak
Kräver inte sötningsmedel och smaksatta ämnen
Upp till 3 bryggningar behåller de nyttiga egenskaperna