Tre fördelar med Rallarroste

Vi jämför rallarroste med vanligt te (svart, grönt) för tre viktigaste egenskaper:  vad det tillverkas av (råvaror), hälsofördelar och smak

Vanligt TERallarroste
  • Kamelia Kinesisk Caméllia sinénsis
  • Monokultur, odlad av människan
  • Genomgår kemisk behandling (insektsmedel etc.)
Råvara vid tillverkning
  • Rallarros (Mjölkört) Chamerion angustifolium
  • Växer i naturen på ett naturligt sätt utan "hjälp" av människan
  • Ingen bearbetning
  • Innehåller psykotropa ämnen (Koffein)
  • Orsaker beroende
  • Framkallar för tidigt slitage av nervsystemet
Hälsa
  • Utan psykotropa ämnen (koffeinfritt)
  • Inte beroendeframkallande
  • Har ett stort antal hälsofördelar för människokroppen 
  • Smakar bittert
  • Kräver sötningsmedel och smaksatta ämnen
  • Upprepad bryggning är dubbelt så farlig för hälsan
Smak
  • Trevlig fruktsmak med honungs eftersmak
  • Kräver inte sötningsmedel och smaksatta ämnen
  • Upp till 3 bryggningar behåller de nyttiga egenskaperna