Vad är det unika med tandkrämen ROCS?


Vad är det unika med tandkrämen ROCS?

Unik sammansättning
ROCS Vuxna - Innovativa tandkrämer, som inte har någon motsvarighet i hela världen. Det unika med ROCS för vuxna är verkningsmekanismen. Istället för att kämpa med följderna, eliminerar ROCS själva orsaken till tandsjukdomar - plack. Naturligt enzym (bromelain från ananas) tar mjukt bort plack, vilket ger en känsla av fullkomlig renhet i tänderna.

På grund av detta ger ROCS en omfattande vård av munhålan:
- Återställer effektivt emaljen, vilket ökar motståndet mot karies
- Skyddar tandköttet från inflammation
- Avlägsnar mörk plack och tandsten
- Ger långsiktig och frisk andedräkt
- Dina tänder återfår sin naturliga vithet

Terapeutiska och profylaktiska ROCS tandkrämer för vuxna innehåller ett komplex MINERALIN ®, en patenterad kombination av ingredienser: ett naturligt proteolytiskt (äggvitelösande) enzym - bromelain, xylitol, kalciumglycerolfosfat och magnesiumklorid.

Dubbelverkan av komplexet MINERALIN ®:

1. Det naturliga enzymet bromelain (från ananas) bryter ner grundunderlaget protein i placken och förhindrar upptagning av bakterier på tänderna och i munslemhinnan

Om du redan har provat ROCS - Du kanske har märkt mer uttalat, än hos de andra tandkrämer, en känsla av släthet och renhet i tänderna. Denna effekt bibehålls länge. På detta baseras den grundläggande principen för ROCS: tack vare påverkan av enzymet avlägsnas försiktigt plack och förhindras plackbildning. Det är känt att plack är den främsta orsaken till tandsjukdomar (karies, tandlossning), problem med dålig andedräkt. När du använder tandkrämen ROCS minskar bakteriernas förmåga att bilda plack kraftigt, medan sammansättningen av den orala mikrofloran normaliseras (visas i studier).

Tack vare den höga rengöringsförmågan hos bromelain finns inget behov av en hög halt av slipämnen. Därför har ROCS tandkräm för vuxna en låg halt av slipmedel, vilket möjliggör användning inte bara av den som ett medel för daglig vård för friska tänder, utan även om det finns icke-karies fel i tänderna (kilformade defekter, hög nötning, erosion), samt vid parodontala sjukdomar. Enzymet bromelain i kombination med en mild rengörande sammansättning tillåter dig att bleka dina tänder och återställer deras naturliga vithet .

2. Effektiv återställning av emaljen och skydd mot karies (kalcium, fosfor och magnesium stärker emaljen, effekten förstärks med xylitol)

Tack vare noggrann rengöring från plack, börjar emaljen bli mer mottaglig för påverkan av mineraler, som finns i tandkrämen ROCS. Kalcium, fosfor och magnesium är byggstenar i tandemaljen. Ju större innehåll av dem i emaljen, desto större blir tändernas motståndskraft mot syra. Xylitol, som ingår i samma sammansättning har en hög antikariespåverkan på grund av effekter på den patogena mikrofloran i munhålan, stabiliserar pH saliven och ökar kalciumhalten i tandemaljen.

Det är kliniskt bevisat att ROCS tandkrämer förhindrar frisättningen av kalcium och andra mineraler från tandemaljen och stoppar utvecklingen av karies, även i ett tidigt skede (vita fläckar).